Νίκη για τις νεάνιδες κόντρα στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι νεάνιδες μας, καθώς νωρίτερα, στο κλειστό Ποταμουδίων, επικράτησαν της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης με σκορ 54-44 και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου! Συγχαρητήρια κορίτσια!

Για τον αγώνα ο coach Λογοθέτης Κ. δήλωσε:                    

''Ήταν ενα δυνατό παιχνίδι. Η Ολυμπιάδα είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί και έχει πάρει το πρωτάθλημα στις νεάνιδες, είναι άκρως ανταγωνιστική ομάδα με χημεία καθώς αποτελείται από παίκτριες που είναι μαζί αρκετό καιρό. Εμείς ανταποκριθήκαμε σε αυτό το παιχνίδι με όρεξη και διάθεση από όλες τις παίκτριες. Καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά και θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με την ομάδα μας στο τέλος να κατακτά το ροζ φύλλο. Αυτό, ωστόσο, στην ουσία δεν σημαίνει κάτι διότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι το τέλος.''

Πάνθηρες: (Λογοθέτης), Παπάζογλου 3, Αποστολίνα, Μοσχίδου 5(1), Μιχαηλίδου 22, Πουλή, Ποντικάκη Β. 17, Ισπικούδη 5, Κωνσταντινίδου, Δασκαλοπούλου, Αγιασώτη, Συροπούλου 2, Ποντικάκη Ε.